Origins Ginzing Jel Nedir – Kullanıcı Yorumları

Paylaş
 

Origins ginzing jel nemlendirici, origins ginzing jel, origins ginzing gel içindekiler, origins ginzing yüz yıkama jeli, origins ginzing gel moisturizer, origins ginzing gel moisturizer review, origins ginzing gel moisturiser, origins ginzing gel, origins ginzing gel moisturizer ingredients, origins ginzing gel moisturizer reviews, gibi en çok yapılan aramalardan yola çıkarak hazırlamış olduğumuz bu yazıda origins ginzing jel nemlendirici hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Origins Ginzing Jel Nedir
Origins markasının ürünleri bir hayli seviliyor. Origins ginzing jel, cilde enerji veren ve nemlendirici etkiye sahip bir jel kıvamında bir kremdir. Origins ginzing jel, yorgun görünen cildinizi canlandırarak 72 saat boyunca nemini korumasına yardımcı olur. Origins jel kore ginsengi içerir. Kore Ginsengi Geleneksel Çin Tıbbında 7,000 senelik bir tarihe sahiptir. Enerjiyi, beyni ve vücudu dengeleyen bir toniktir. Vücudu güçlendiren bir hazine olarak kabul gören Ginsengin vücut üstünde yorgunluk karşıtı, bağışıklık ve hafıza güçlendirici gibi pek çok yardımcı etkisi olduğuna inanılır.

Origins Ginzing Jel Ne İşe Yarar
Origins ginzing jel içeriğindeki arpa, buğday ve zeytin daha sağlıklı görünüme sahip, aydınlık bir cilt tonu sağlar. Kafein’in cilt sağlığı üstündeki etkisi. Besleyici nem sağlar ve cildin nem bariyerini onarır. İçeriğindeki kestane tohumu sayesinde cildi yumuşatır ve dokusunu yeniler. Balkan Yarımadası’na özgü bu bitki cildin doğal yenilenme sürecini destekler ve ölü deriden arındırır. Greyfurt, limon ve nane içeren aromatik yağ karışımı ile duyuları rahatlatır.

Origins Ginzing’de, ginseng enerji akışını hızlandırır ve cildin daha aydınlık görünmesi için dengesini ve direncini artırır. Kahve çekirdeklerinden elde edilen kafein doğal iritasyon karşıtıdır ve cildi tazeler. Etiyopya’da bulunmuştur ve 6. Yüzyıldan beri Yemen’de çıkarılmaktadır.

Origins Ginzing Jel İçeriği
Origins ginzing jel içeriğindeki etken maddeler, kahve cekirdekleri ve ginsengdir. İçeriğindeki diğer maddeler ise,

water, methyl trimethicone, butylene glycol, glycerin, jojoba esters, panthenol, dicaprylyl carbonate, citrus limon (lemon) peel oil*, citrus grandis (grapefruit) peel oil*, mentha viridis (spearmint) leaf oil*, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil*, limonene, linalool, citral, butyrospermum parkii (shea butter), simmondsia chinensis (jojoba) butter, castanea sativa (chestnut) seed extract, rubus idaeus (raspberry) leaf wax, dimethicone, coleus barbatus extract, hordeum vulgare (barley) extract, trehalose, triticum vulgare (wheat) germ extract, panax ginseng (ginseng) root extract, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, salicylic acid, foeniculum vulgare (fennel) seed extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, tocopheryl acetate, phospholipids, sodium pca, arginine, caffeine, cholesterol, linoleic acid, biotin, folic acid, tetrahexyldecyl ascorbate, polysilicone-11, carbomer, pantethine, squalane, sodium hyaluronate, hexylene glycol, lecithin, calcium carbonate, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin, tromethamine, phenoxyethanol.

Origins Ginzing Jel Fİyatı
Origins ginzing jel fiyatı, 219 TL’dir.

Origins Ginzing Jel Nasıl Kullanılır
Origins ginzing jeli, serumunuzu uyguladıktan sonra, az miktarda ürünü cilde tampon hareketlerle ovalamadan bütünüyle emilinceye kadar uygulayın. Günlük cilt bakım rutininiz dahilinde sabah ve akşam uygulayabilirsiniz.

Origins Ginzing Jel Kullanıcı Yorumları
Kullanıcı: iki haftadır düzenli şekilde kullandığım nemlendirici. çok ince bir yapısı var, yağ içermiyor ve cilt tarafından hemen emiliyor, inanılmaz da nem veriyor. Sabah aksam kullanıyorum. Vaad ettiği şey ise cildi enerjik ve daha sağlıklı göstermek. Gerçekten vaad ettiklerini kısa bir süre içinde yerine getiren bir nemlendirici. Kullandığım günden beri cildim daha canlı gözüküyor, makyaj kullanmadığım zamanlarda herkes cildimin ne kadar güzel parladığını söylüyor. çok yağlı ve comedogenic bir cilde sahibim, ve bu nedenle kullandıklarıma çok dikkat etmek zorundayım yoksa anında sivilce çıkartabiliyorum. Bu nemlendiriciyi sephora bana hediye etti, ben tabiki tedirgin oldum acaba sivilce yapar mi diye. Asla böyle bir durum olmadı. Zaten bahsettiğim gibi yapısı çok ince asla ağırlık yapmıyor. çok beğendim hemen gittim tam boyunu aldım.

Kullanıcı: bir hayli ince yapılı, buram buram turunçgil kokan bir nemlendirici. Markanın ülkemize giriş yapmış olduğu dönemde youtuberların gazına gelip aldım ancak nemlendirmesi kuru cildime yeterli gelmedi. Tek başına kullanmak yerine nem veren serumların üzerine kullanmayı denediğimde ise cildime dokundukça pütür pütür dökülme yaptı. Yazın tekrar şans vermek üzere bir kenara kaldırdım.

Kullanıcı: enerji verici ultra nemlendirici krem. daha sağlıklı ve parlak bir cilt vaadediyor. İçinde ginseng ve kahve çekirdeği ilk sırada olmak üzere cilt bakımında sıklıkla kullanılacak olan temiz içerikli maddeler var. Turunçgil kokusu hakim. Dokusu güzel. Cilt tarafından hemen emiliyor. Makyaj altında da başarılı. Kuruluğu engelliyor. Kendisi çok beğendiğim bir ürün oldu

Kullanıcı: origins markasının mis gibi portakal kokan nemlendiricisi. Yumuşacık ve nemlendirmesi yeterli. Emilmesi çok basit bu nedenle sürüp direk yatağıma yastığıma kavuşabiliyorum. Makyaj altına da uygun oluyor sürüp hemen makyajımı yapabiliyorum. Kısacası rahat bir ürün, denemenizi öneririm.

Bu yazı 1087 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM